Selecteer een pagina

Automatische deur- en raamopeners

 

Veel gebruikt door winkels, bedrijven en organisaties zijn deuren van een groter formaat. Door het grotere volume aan verkeer dat dagelijks door de schuif- of roldeur komt, is een betrouwbaar en goed functionerend openingssysteem natuurlijk niet uit den boze.

AB Matic voorziet je graag van hoogwaardige automatische draai- en schuifdeuraandrijvingen. Met geavanceerde technologie gaan we aan de slag om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

We gebruiken voornamelijk producten van gerenommeerde partners als ERREKA en DEUTSCHTEC.

Automatische deur- en raamopeners

AB Matic voorziet je van op maat gemaakte oplossingen, van A tot Z. Onze belangrijkste troef is onze service, voor onze klanten gaan we door het vuur. Op slechts 3 dagen leveren we je deur in de gewenste kleur, volledig af en klaar voor de montage.

 

Referenties:

Referentieprojecten in de Hasseltse Horeca: Versuz, Crudo, Century…. vraag ook naar andere referenties uit jouw streek.

Over AB Matic

AB Matic is een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van automatiseringen en een stevige B2B partner voor iedereen die oplossingen nodig heeft omtrent toegangstechnieken.

AB Matic nv
Duifhuisstraat 4340
3800 Sint-Truiden
België

T : +32 (0) 11 59 33 50
F : +32 (0) 11 59 60 13
E : info@ab-matic.be

Contacteer ons

Heb je een vraag over AB Matic of wil je meer weten over één van onze producten, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij adviseren je en helpen je waar nodig.

Contactform