Selecteer een pagina

Camerabewaking en toegangscontrole

 

Camerabewaking

Voor de captatie van camerabeelden van IP-camera’s is een apparaat vereist dat de beelden kan downloaden en opslaan. Dit kan bijvoorbeeld met een NVR of met een IP-videoserver.
Een NVR of Network Video Recorder werkt beperkter, vandaar dat Ab-matic enkel werkt met functionelere en professionelere IP-videoservers.

Elke door Ab-matic geplaatste IP-videoserver is op voorhand geconfigureerd. Een IP-videoserver laat toe elke camera via een andere locatie, zoals via een computer of smartphone, te bekijken. Het maakt de beelden in feite online beschikbaar. Het systeem laat toe opnames te maken en bijvoorbeeld in geval van beweging een snapshot te maken, zodat uw computer als opnamesysteem gebruikt wordt.

Bijkomende software laat toe live-beelden te beheren en het opgenomen beeldmateriaal op basis van verschillende parameters eenvoudig en snel op te zoeken.

Ieder afgeleverd systeem is ‘plug & play’. Dit houdt in dat het installeren van randapparatuur of hardware eenvoudig gaat, IP-camera’s kunnen dus bijvoorbeeld makkelijk toegevoegd worden. Via de router kunnen beelden op de smartphone (of op een pc) vanop afstand bekeken worden, ook achteraf.

De servers zijn zodanig geconfigureerd zodat deze autonoom startend zijn, denk bijvoorbeeld in het geval van een stroomuitval. Tevens wordt er steeds een eigen netwerk gecreëerd om conflicten met ander netwerkverkeer uit te sluiten. Dit resulteert in een professionele installatie met erg groot gebruiksgemak voor de klant.

Voor de individuele producten rekenen we steevast op de superioriteit van fabrikanten als VSPro, GeoVision en VISUATECH.

Camerabewaking en toegangscontrole

Toegangscontrole

Toegangscontrolesystemen winnen met de dag aan belangrijkheid in het bedrijfsleven. De belangrijkste uitdagingen voor een deftige toegangscontrole zijn eenvoud in gebruik, krachtige en betrouwbare hardware, en een degelijke software om het geheel te combineren.

Ab-matic gebruikt daarom universele software waardoor de hardware-fabrikant onafhankelijk blijft. We kiezen steevast voor hardware-apparatuur die via IP kunnen geconnecteerd worden in een eigen netwerk. Dat laat je toe de toegangscontrole beheren op verschillende locaties en de informatie op afstand te beheren en te controleren door middel van beveiligde inloggegevens.

Voor een goed toegangscontrolesysteem is het essentieel dat de informatie in de gewenste vorm als rapport kan weergegeven worden door het toepassen van zoekfilters. Op deze manier bekomen we erg efficiënte resultaten. Meer nog, mits een eenvoudige export kan op een snelle manier de loonverwerking afgestemd worden op de toegangscontrole.

Opm.: Voor alle andere vragen en/of onwetendheden, aarzel zeker niet onze diensten te raadplegen. Wij kunnen je perfect begeleiden naar de beste oplossing op maat.

 

Referenties:

Videowall met een 300-tal beheerde camera’s waarvan de data komt van tien verschillende locaties.

Details

AB Matic nv
Duifhuisstraat 37
3800 Sint-Truiden
Belgium

T : +32 (0) 11 59 33 50
F : +32 (0) 11 59 60 13
E : info@ab-matic.be

Contact

Contactform