Selecteer een pagina

Over AB Matic

Wie zijn we, en wat doen we?

AB Matic is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van toegangsautomatiseringen. Dankzij zijn jarenlange ervaring en kennis heeft AB Matic
een gevestigde reputatie opgebouwd als betrouwbare B2B-partner voor de meest toonaangevende producenten van toegangstechnieken.

Vooraanstaande fabrikanten als Benincà®, Midpoint®, Geovision®, Erreka®, en CDV® selecteerden AB Matic als competitieve verdeler voor hun hoogwaardige oplossingen.

Bovendien schittert AB Matic ook op internationaal vlak met referentieprojecten in de meeste buurlanden, zelfs tot hoog in de wolken (cfr. Shard, Londen). Ab-matic bewijst aan de hand van deze projecten zijn vakmanschap en passie voor specifieke maatoplossingen.

 

Waarom AB Matic?

AB Matic heeft zich dankzij zijn flexibiliteit opgeworpen tot een prominente partner voor toegangsautomatiseringen allerlei.

Naast de ontwikkeling, service en distributie van de toegangstechnieken, heeft AB Matic ook zijn eigen straal-, metalliseer- en poederlak-afdeling. Dit stelt AB Matic in staat gepersonaliseerde oplossingen te bieden voor uw huis, bedrijf of project, en dit binnen een zeer competitieve tijdspanne én aan een erg gunstig tarief.

Projecten die specifieke aandacht vereisen, worden van A tot Z binnen AB Matic uitgewerkt: van de bespreking en 3D-tekening, over het ontwerp en de productie-opvolging, tot de uitvoering.

Daarenboven staat samenwerken met AB Matic steeds garant voor het gebruik van de allerhoogste controle- en kwaliteitseisen binnen de sector.

Over AB Matic

AB Matic is een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van automatiseringen en een stevige B2B partner voor iedereen die oplossingen nodig heeft omtrent toegangstechnieken.

AB Matic nv
Duifhuisstraat 4340
3800 Sint-Truiden
België

T : +32 (0) 11 59 33 50
F : +32 (0) 11 59 60 13
E : info@ab-matic.be

Contacteer ons

Heb je een vraag over AB Matic of wil je meer weten over één van onze producten, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij adviseren je en helpen je waar nodig.

Contactform