Selecteer een pagina

Videofonie & parlofonen / GSM-deurstations

 

Ab-matic werkt voornamelijk met de meest gerenommeerde leveranciers in zijn sector. Dit garandeert u steeds de meest kwalitatieve en spitsvondige videofonie.

AES Global is een vermaarde partner en biedt zijn producten aan via drie netwerkopties: Via DECT, wifi of gsm.

DECT-technologie -of Digital Enhanced Cordless Telecommunications- is een digitale verbinding en bestaat uit een of meerdere losse toestellen en een basispost. Het is bedoeld voor gebruik binnenshuis en heeft een bereik van 100 tot zo’n 300 meter.

Videofonie en parlofonen / GSM-deurstations

Als je geniet van een draadloze internetverbinding kan je er natuurlijk ook voor kiezen om via het draadloze internet of je gsm-verbinding je deurstation te bedienen. Ook in deze categorie biedt het AES Global-gamma uitstekende kwalitatieve oplossingen.

Voor de iets meer stijlvolle toestellen opteert Ab-matic steeds voor de kwaliteitsvolle producten van BTICINO.

Voor de bekabelde videofonie- en parlofonie-systemen doet Ab-matic beroep op de kwalitatieve producten van INFINITEPLAY, BPT en SKS. Voor draadloze deurstations opteren we voor systemen van het merk SRS.

Bezoek de webshop voor meer informatie omtrent ons aanbod van deurstations. Je hebt de keuze uit verschillende modellen, met en zonder beeld.

Over AB Matic

AB Matic is een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van automatiseringen en een stevige B2B partner voor iedereen die oplossingen nodig heeft omtrent toegangstechnieken.

AB Matic nv
Duifhuisstraat 4340
3800 Sint-Truiden
België

T : +32 (0) 11 59 33 50
F : +32 (0) 11 59 60 13
E : info@ab-matic.be

Contacteer ons

Heb je een vraag over AB Matic of wil je meer weten over één van onze producten, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij adviseren je en helpen je waar nodig.

Contactform