Sheikh El Zayed National Museum in Abu Dhabi


Een kleine 6 maanden geleden kondigden wij op onze LinkedIn pagina aan dat AB-Matic werd geconsulteerd om een speciale oplossing te bieden voor de aandrijving van in totaal 80 toegangsdeuren voor het nieuwe Sheikh El Zayed National Museum in Abu Dhabi op het eilandje Saadiyat. Vandaag zijn deze werken volop aan de gang (Mock up), en we zijn nu al trots op het resultaat.

AB-Matic zorgt voor zware top swing & bottom swing motoren voor zware draaivleugels, waardoor deze deuren soepel en veilig werken. Een verluchtingsraam heeft voor dit project een afmeting van 1,15m x 5m en de deuren meten 1.15m x 3m.

Het is een grote eer voor ons om te werken aan zo'n prestigieus project en we zijn verheugd om te zien dat de werken volop aan de gang zijn. We zijn blij dat we een bijdrage kunnen leveren aan dit unieke project en zijn dankbaar voor de kans om met @Mace uit Dubai samen te werken.

We zijn vastberaden dat onze hoogwaardige producten en expertise de perfecte oplossing bieden voor de uitdagingen waar we in deze situatie voor staan. We kijken ernaar uit om een succesvol project af te leveren en zijn blij dat we kunnen helpen bij de realisatie van een iconisch museum in Abu Dhabi.

#ABMagic

Stel je kandidaat

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Klanten aan het woord

CONTACT

Heeft u een vraag over AB Matic?

Aarzel dan niet om ons te contacteren.
Wij adviseren u en helpen u waar nodig.

Contacteer Ons