Automatische poort- en hekopeners

Automatische Poort- en Hekopeners

Alles voor automatische poorten en hekken

Automatische garagepoorten, sectionale poorten, draaihekken, schuifpoorten en toebehoren.

Contacteer ons

Automatisatie voor garagepoorten

JIM motor
Geschikt voor sectionale poorten en kanteldeuren

De JIM-motor "plafondmotor" zijn beschikbaar in verschillende klassen. JIM3 / JIM3 ESA / JIM3 TURBO / JIM4 ESA
​​​​​​​Alle aandrijvingen zijn voorzien van een geruisloze en versterkte tandriem. Railsystemen kunnen al dan niet in 1 stuk of in 2 delen verkregen worden. De lengte wordt bepaald door de deurhoogte.

De aandrijving gebeurt digitaal. LED-verlichting en een handzender zijn inbegrepen. Dit type aandrijvingen is zelf aanlerend en eenvoudig af te stellen. Uiteraard voldoen de JIM-motoren ook aan alle vereisten en uniformiteitseisen, ze beschikken ook over het KOMO-attest en een anti-inbraaklabel.

ZED Motor
Geschikt voor binnen de gevel draaiende kanteldeuren

Voor smallere poorten die binnen de gevel draaien zijn er de ZED-motor. Deze aandrijvingen zijn steeds voorzien van een digitale besturing, bedieningsknoppen en LED-verlichting.

JACK Motor
Geschikt voor industriële sectionale poorten (as-motoren)

De aandrijvingen bestaan in 2 modellen, "JACK 24.50 en JACK 24.80 met geïntegreerde besturingseenheid en encoder. Motoren zijn beschikbaar met snel-ontkoppeling voor vrijgave van de poort tijdens stroomonderbreking. Wordt zijdelings op de as gemonteerd, dit is ideaal voor grotere poorten en poorten van een intensief karakter. Ontworpen voor de aansluiting van het X.BE-accessoire om te integreren met KNX domotica-installaties en de programmering via de app BeUP en de interface PRO.UP.

Automatisatie voor draaihekken

Wij bieden zowel bovengrondse als ondergrondse aandrijvingen aan.

Ons gamma bovengrondse electromechanische aandrijvingen bestaat uit spindelmotoren (of electromechanische lineaire aandrijvingen), knikarm-moteren voor brede pilasters en bovengrondse hydraulische aandrijvingen.

Ook bieden wij ondergrondse electromechanische en hydraulische aandrijvingen aan. Het grote voordeel van ondergrondse aandrijvingen zijn natuurlijk het esthetische karakter en de discrete opstelling. Dat maakt het de ideale keuze voor particuliere en/of residentiële toepassingen. De plaatsingskost is echter hoger dan bij bovengrondse motoren, en voor de ondergrondse bakken is afwatering noodzakelijk.

Automatisatie voor schuifpoorten

Schuifhekaandrijvingen tot 2 ton

De "BULL" series bestaan uit een stevige reductiekast met een (meestal) geïntgreerde besturing en zijn voorzien van magnetische of mechanische eindelopen volgens wens.

Verschillende parameters, zoals vertragingen, krachtinstellingen en werkingstijden kunnen eenvoudig ingesteld worden.

Schuifhekaandrijvingen vanaf 2 ton tot 4 ton

De "YAK/BISON" series voor het zwaardere en uiterst professionele werk bestaat er een specifiek gamma.

Geniet tevens van de bijkomstige voordelen: metalen behuizing, al dan niet frequentie gestuurd, soft start/stop… met digitaal display.

Toebehoren: besturingen en accessoires

Naast de aandrijvingen op zich kan AB-Matic u een heel gamma aan toebehoren aanbieden. Dit kan gaan van digitale besturingen, tot verscheidene beveiligingsmogelijkheden en slimme geïntegreerde veiligheden.

Besturingen voor draaihekmotoren

Al onze draaihekmotoren worden digitaal bestuurd en zijn compatibel met alle merken van domotica en/of home automation. Verschillende parameters, zoals vertragingen, krachtinstellingen en werkingstijden kunnen eenvoudig ingesteld worden.

Handzenders, codeklavieren, fingerprints, etc.

Ons assortiment aan handzenders is steeds uitgerust met de Advanced Rolling Code-technologie die je in de hoogste mate beschermt tegen kopieerpiraten. Ook kan je kiezen voor de traditionele codeklavieren. We bieden vele varianten aan, ook draadloze systemen. Je kan ook kiezen voor besturingssystemen met Fingerprints-beveiliging uitgerust met IP-technologie.

Elektrische en magnetische sloten

We bieden elektrische en elektromagnetische sloten aan. Elk type wordt automatisch aangestuurd door de digitale besturing.

Veiligheden conform CE

Al onze aandrijvingen worden gefabriceerd volgens de vereiste kwaliteitsnormen.

SMART solutions

AB-Matic gaat mee met zijn tijd. En in dit tijdperk van smartphones is het uiteraard ondenkbaar dat er geen oplossingen bestaan voor het bedienen van je automatisch hekwerk via je mobiel.

Andere categorieën

Ontdek ons aanbod

Bekijk ons uitgebreid assortiment aan toegangstechnieken en beveiliging.

Ontdek Meer

Poort- en hekwerkonderdelen

Alle onderdelen voor geautomatiseerde poorten.

Ontdek Meer

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Klanten aan het woord

CONTACT

Heeft u een vraag over AB Matic?

Aarzel dan niet om ons te contacteren.
Wij adviseren u en helpen u waar nodig.

Contacteer Ons