Over ons

over ons

Uw partner voor automatische poorten, hekken, ramen, deuren, .. kortom alles omtrent toegangsautomatiseringen, bedieningen en veiligheidsartikelen

Contacteer Ons

Wie zijn we en wat doen we?

AB-Matic is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van toegangsautomatiseringen. Dankzij zijn jarenlange ervaring en kennis heeft AB-Matic
een gevestigde reputatie opgebouwd als betrouwbare B2B-partner voor de meest toonaangevende producenten van toegangstechnieken.

Bovendien schittert AB-Matic ook op internationaal vlak met referentieprojecten in de meeste buurlanden, zelfs tot hoog in de wolken (cfr. Shard, Londen). AB-Matic bewijst aan de hand van deze projecten zijn vakmanschap en passie voor specifieke maatoplossingen.

Waarom AB-Matic?

AB-Matic heeft zich dankzij zijn flexibiliteit opgeworpen tot een prominente partner voor toegangsautomatiseringen allerlei.

Naast de ontwikkeling, service en distributie van de toegangstechnieken, heeft AB-Matic ook zijn eigen straal-, metalliseer- en poederlak-afdeling. Dit stelt AB-Matic in staat gepersonaliseerde oplossingen te bieden voor uw huis, bedrijf of project, dit binnen een zeer competitieve tijdspanne én aan een erg gunstig tarief.

Projecten die specifieke aandacht vereisen, worden van A tot Z binnen AB-Matic uitgewerkt: van de bespreking en 3D-tekening, over het ontwerp en de productie-opvolging, tot de uitvoering.

Daarenboven staat samenwerken met AB-Matic steeds garant voor het gebruik van de allerhoogste controle- en kwaliteitseisen binnen de sector.

U kunt rekenen op

Jarenlange ervaring

Onze mensen hebben jarenlange ervaring, door de kennis die we in de loop der jaren hebben opgedaan zijn we een betrouwbare partner.

Vooraanstaande merken

Fabrikanten als Beninca®, Hi-Motion®, Bticino® en Aso® selecteerden AB-Matic als competitieve verdeler voor hun oplossingen.

Maatoplossingen

We hebben ons vakmanschap en onze passie al vaak bewezen met grote projecten in het buitenland, ook voor uw project voorzien we specifieke maatoplossigen.

Flexibiliteit

Door onze passie voor toegangstechnieken zijn we zeer flexibel en bieden we maatoplossingen aan voor uw projecten.

Snelle oplossingen

Omdat veel van de ontwikkeling en afwerking van onze producten in-house gebeurt, kunnen we voor zeer snelle oplossingen zorgen.

Hoge kwaliteit

We staan garant voor het gebruik van de allerhoogste controle- en kwaliteitseisen binnen de sector.

Beperkte tijdspanne

Wij bieden u specifieke maatoplossingen binnen een zeer competitieve tijdspanne.

Gunstig tarief

Tegen een gunstig tarief kan u van ons persoonlijke maatoplossingen verwachten.

Van A tot Z

Specifieke projecten worden van A tot Z binnen AB-Matic uitgewerkt: van de bespreking en 3D-tekening tot de uitvoering.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Bekijk de vorige updates

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Klanten aan het woord

CONTACT

Heeft u een vraag over AB Matic?

Aarzel dan niet om ons te contacteren.
Wij adviseren u en helpen u waar nodig.

Contacteer Ons