Videofonie en parlofonen / GSM-deurstations

  Videofoon

  PARLOFOON

GSM-Deurstations

Kwalitatieve en spitsvondige videofonie

AB-Matic werkt voornamelijk met de meest gerenommeerde leveranciers in zijn sector. AES Global is een vermaarde partner en biedt zijn producten aan via drie netwerkopties: via DECT, wifi of gsm.

We kunnen u verschillende oplossingen bieden.

Contacteer ons

Videofonie & parlofonen / GSM-deurstations

AB-Matic werkt voornamelijk met de meest gerenommeerde leveranciers in zijn sector. Dit garandeert u steeds de meest kwalitatieve en spitsvondige videofonie.

DECT-technologie -of Digital Enhanced Cordless Telecommunications- is een digitale verbinding en bestaat uit een of meerdere losse toestellen en een basispost. Het is bedoeld voor gebruik binnenshuis en heeft een bereik van 100 tot zo’n 300 meter.

Als je geniet van een draadloze internetverbinding kan je er natuurlijk ook voor kiezen om via het draadloze internet of je gsm-verbinding je deurstation te bedienen. Ook in deze categorie biedt het AES Global-gamma uitstekende kwalitatieve oplossingen

Voor de bekabelde videofonie- en parlofonie-systemen doet AB-Matic beroep op de kwalitatieve producten van BTICINO. Voor draadloze deurstations opteren we voor systemen van het merk AES Global.

U kan de productinfo bekijken voor meer informatie omtrent ons aanbod van deurstations. U hebt de keuze uit verschillende modellen, met en zonder beeld.

Andere categorieën

Ontdek ons aanbod

Bekijk ons uitgebreid assortiment aan toegangstechnieken en beveiliging.

Ontdek Meer

Slagbomen en stadsgarnituur

Installatie van stadsgarnituur zoals paaltjes, barrières, afrasteringen, slagbomen, toegangshekken.

Ontdek Meer

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Klanten aan het woord

CONTACT

Heeft u een vraag over AB Matic?

Aarzel dan niet om ons te contacteren.
Wij adviseren u en helpen u waar nodig.

Contacteer Ons